lod logo460x80

Lord of danes kennel

 

Történetünk....

Sokkal inkább kutyásként, mint "kennelként" gondolunk magunkra; nálunk a kutya a család tagja és része. Vannak kisebb és nagyobb kutyáink, macskánk és nyulaink.

A történet úgy kezdődött, hogy 18 éves koromban megkaptam első kutyámat, Donnát, egy nápolyi masztiffot. Párommal és az ő kutyájával, Michellelel is kutyasétáltatás közben ismerkedtünk meg.

Egy lakótelepi lakásban kezdtük közös életünket két kutyával. Sajnos Michelle nagyon korán, 6 éves korában elment. Donnával hoztuk le első almunkat, kiváltottuk a kennelnevet, de olyan nehezen váltunk meg a kiskutyáktól, hogy nem mertünk még egy almot vállalni. Kennelnevünk visszaszállt az FCI-re.   

Donna halála után úgy gondoltuk, egy sportosabb családi kutyát szeretnénk, akinek lételeme a mozgás és könnyebb alkalmazkodik a gyerekeinkkel közös programokhoz. A német boxer mellett döntöttünk, Ő lett Marci, akivel aztán megismertük a kutyakiállítások világát is.

2004-ben végre családi házba költöztünk és csatlakozhatott hozzánk újra a régi szerelmes fajta; Zsófi, a nápolyi masztiff lett családunk új tagja.

A nagytestű kutyák mellett szinte mindig volt egy kistestű kutyánk is. Bence, a szálkásszőrű tacskó, Rézi az uszkár, illetve Füge, a Jack Russel terrier. 2 évvel Zsófi érkezése után megszületett 3.gyermekünk is. Így már mindenkinek volt saját kutyája.

Még mindig  lelkes látogatói voltunk a kiállításoknak és egyre több időt töltöttünk a dog ring mellett. Mindig is csodálattal néztük a kiállításokon ezt a fajtát és álmodoztunk róla, hogy egyszer nekünk is ilyen kutyánk lesz. Marci és Zsófi halála után, 2012-ben hosszas várakozás után érkezett meg családunkba LORD, a német dog kan.

Szerelem volt  első látásra, hiszen évek óta szerettünk volna egy foltos kant. Sokat foglalkoztunk vele és hamar egymásra hangolódtunk. Nagyon megszerettük a fajta jellegzetes nyugodtságát, tanulékonyságát. Lord hamar a családunk részévé vált. Meglepett, hogy egy ekkora kutya ennyire igényli a közelségünket és amikor csak lehet, velünk van.Gyermekeink is gyorsan megszokták hatalmas termetét, játékosságát. Hamar megfogalmazódott bennünk, hogy megtaláltuk az ideális fajtát, mely mindannyiunk számára megtestesíti azt, amit egy családi kutyától elvárunk.  Bízunk benne, hogy hamarosan megszületik a következő családtag, aki új kennelünk alapító szukája lehet:)  

Lord érkezésével közel egy időben (számos elnyűtt póráz, nyakörv és kutyafekhely után ) fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy a jelenleg kapható kutyafelszerelések között nem találni jó minőségben, egyedi igényeket is kiszolgáló termékeket, megfizethető áron. Így kezdtem bele a "Beds for Pets" márkanévvel  ellátott termékek gyártásába. Mostanra már sok elégedett kutyatulajdonos használja ezeket a termékeket. 

További információ a Beds for Pets-ről >>>

  

2014 Tavaszán, Csapó Renáta és Fejes László

 

bedrotegy900x300

 

 

lod butterfly