lod logo460x80

Jognyilatkozat

A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jognyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el a weblapot.


Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat mint a weboldal tulajdonosa, a "Lord of Danes" kennel tette közzé, mely egyben kizárólagos márkatulajdonosa a "Beds for Pets©" brandnek is. 3b

Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A cikkek, tanácsok és hasznos linkek semmilyen körülmények között nem tekinthetőek kizárólagos orvosi szakvéleménynek és nem minden esetben teljes körűek.

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma a "Lord of Danes" kennel tulajdona. A honlapon található anyagok és termékek a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Nem másolhatók, nem tehetők közzé, nem jeleníthetők meg a "Lord of Danes" kennel tulajdonosának, Fejes Lászlónak vagy Fejesné Csapó Renátának erre vonatkozó, előzetes, írásos engedélye nélkül.

A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás ( www.lordofdanes.com szerző: ..........) feltüntetésre kerül. A saját nyelvre fordítások (pld fajtastandard) használata szintén megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás ( www.lordofdanes.com illetve a fordító(k) neve: .......... ) feltüntetésre kerül. A fordítások, grafikák, ábrák, szöveges részek illetéktelen - írásos engedély vagy forrás feltüntetés nélküli- részben vagy egészben történő felhasználásakor a felhasználó köteles szerzői díjat fizetni, melyet a weblap tulajdonos állatvédő szervezeteknek ajánl fel.

A weboldalon elhelyezett anyag ismert szerzői minden esetben feltüntetésre kerültek. Néhány szerző azonban ismeretlen, így kérjük, ha olyan anyagot talál, mely bizonyítottan és kizárólagosan az ön jogtulajdona, haladéktalanul írjon nekünk e-mailt, hogy a szerzőt megjelölhessük vagy a szellemi terméket eltávolíthassuk a weblapról.

A "Lord of Danes" kennel folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején aktuális helyzetet tükrözik, azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és az idő múlásával, valamint a körülményekkel megváltozhatnak. A "Lord of Danes" kennel fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A "Lord of Danes" kennel nem tartozik felelősséggel bármilyen esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért. A "Lord of Danes" kennel nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek a "Lord of Danes" kennel teljes irányítása alatt.

lod flowerrow